Eerstvolgende concert

Celloklas Koninklijk Conservatorium o.l.v. Lucia Swarts: Martin Alvarez, Julia van Leeuwen, Candela Mier-TEran, Clara San Jose Casajus, Diederik Smulders, Lucie Zurmanova

• Datum: woensdag 7 oktober 2020
  • Aanvangsttijd: 12:45

Programmering pauzeconcerten 2020

Voor de maanden september tot en met december is de programmering bekend. Inclusief het inmiddels traditionele Nieuwjaarsconcert op 6 januari door Geerten van de Wetering. Klik hier voor de pdf van de speciale flyer.

U kunt zich bij binnenkomst registreren maar reserveren heeft de voorkeur. Dit kan via deze link. U dient zich aan een aantal regels te houden indien u een concert bezoekt. Klik hier voor een overzicht.

bijdrage_concerten_kunstcentrum_kloosterkerk.jpg

U kunt voor, tijdens of na het concert een bijdrage overmaken via de volgende link of via de QR code.

Welkom

Met de organisatie van pauzeconcerten en orgelconcerten vervult de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk een belangrijke culturele functie binnen de activiteiten van de Kloosterkerk. De monumentale kerk, die al decennia lang een innige band heeft met klassieke muziek, is het centrale podium voor de concerten.

In de programmering wordt veel ruimte geboden aan jonge musici en wordt gestreefd naar een gevarieerd muziekaanbod van hoge kwaliteit. De pauzeconcerten mogen zich, mede door de vrije toegang, in een toenemende belangstelling verheugen.

facebook.png twitter.pngYouTube