Eerstvolgende concert

The Counterpoints: Thomas Triesschijn, blokfluit; Matthea de Muynck, viool; Petr Hamouz, cello en Aljosja Mietus, klavecimbel

• Datum: woensdag 1 mei 2019
  • Aanvangsttijd: 12:45

Gouden eeuw serie

Op 3 april, 15 mei, 4 september en 18 december kunt u luisteren naar speciale pauzeconcerten die in het teken staan van het Rembrandtjaar. Er worden werken gespeeld van componisten uit de tijd van de Gouden Eeuw. Bv. Sweelinck, Valerius, Huygens en muziek bij een schilderij van Rembrand (Susanna).flyer gouden eeuw 2019.JPG

Welkom

Met de organisatie van pauzeconcerten en orgelconcerten vervult de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk een belangrijke culturele functie binnen de activiteiten van de Kloosterkerk. De monumentale kerk, die al decennia lang een innige band heeft met klassieke muziek, is het centrale podium voor de concerten.

In de programmering wordt veel ruimte geboden aan jonge musici en wordt gestreefd naar een gevarieerd muziekaanbod van hoge kwaliteit. De pauzeconcerten mogen zich, mede door de vrije toegang, in een toenemende belangstelling verheugen.

Nieuws

Enkele impressies van het concert op zaterdagavond 8 december ensemble voxavis. Foto1 en Foto2.

De data van de orgelconcerten op de zaterdagmiddag van 2019 zijn bekend. klik hier.

facebook.png twitter.png