Eerstvolgende concert

Harmen Trimp (Amsterdam), orgel (GEEN livestream)

• Datum: woensdag 17 augustus 2022
  • Aanvangsttijd: 12:45

facebook.png twitter.pngyoutube.pngbetaalverzoek.jpg

Chaplin-film Modern Times

Donderdagavond 18 augustus 20:30 uur vindt er een filmconcert plaats in de Kloosterkerk in Den Haag. Op een groot scherm zal de zwijgende film Modern Times van Charlie Chaplin uit 1936 worden vertoond, waarbij Geerten van de Wetering de film live van geïmproviseerde muziek zal voorzien. Voor meer informatie klik hier.

Orgelpauzeconcerten juli-augustus

wo 17 augustus Harmen Trimp (Amsterdam)
wo 31 augustus Geerten van de Wetering (Den Haag)

Voor meer informatie over de orgelpauzeconcerten 2022 klik hier.
Klik hier voor de flyer. Er is geen livestream van de orgelpauzeconcerten.

Livestream pauzeconcerten

Op het YouTube-kanaal van Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk zijn de livestreamconcerten tot circa 3 maanden na de opname in zijn geheel terug te zien tenzij de musici anders beslissen. Van een aantal concerten blijft, als de musici hiermee akkoord gaan, een fragmentje staan.

De pauzeconcerten zijn de laatste jaren mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Zabawas, Prins Bernard Cultuur fonds en de gemeente Den Haag.

logo fonds 1818.jpg    zabawas-logo.png   logo gemeente den haag.jpglogo pbcf.jpg

facebook.png twitter.pngYouTube