Eerstvolgende concert

• Aanvangsttijd: 12:45

facebook.png twitter.pngyoutube.pngbetaalverzoek.jpg

Pauzeconcerten najaar 2021

Voor meer informatie over de invulling van de pauzeconcerten najaar 2021 klik hier.
Hier kunt u de flyer inzien.
U wordt verzocht om een vaccinatiebewijs +ID mee te nemen om toegang te krijgen tot het concert. Tevens de 1,5 meter hanteren en tijdens het lopen is een mondkapje op verplicht.
De meeste pauzeconcerten worden ook voorzien van Livestream zodat u deze ook thuis LIVE kunt meemaken of later terug kunt zien.

WIJ VERZOEKEN U TE RESERVEREN VOOR DE KOMENDE CONCERTEN OMDAT REGISTRATIE VERPLICHT IS. DIT KAN TER PLEKKE MAAR GEEFT WAT OPONTHOUD BIJ DE INGANG.
DANK VOOR DE MEDEWERKING!

Data overige concerten

Op vrijdag 17 december 20.15 uur wordt La Nativité du Seigneur (Messiaen) door Geerten van de Wetering (orgel) uitgevoerd met live kleuranimaties door audio-visueel kunstenaar Marcel Wierckx (dromen als Messiaen). Voor meer informatie klik hier.

Livestream pauzeconcerten

Op het YouTube-kanaal van Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk zijn de livestreamconcerten tot circa 3 maanden na de opname in zijn geheel terug te zien tenzij de musici anders beslissen. Van een aantal concerten blijft, als de musici hiermee akkoord gaan, een fragmentje staan.

De pauzeconcerten in 2021 zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Zabawas en de gemeente Den Haag.

logo fonds 1818.jpg    zabawas-logo.png   logo gemeente den haag.jpg

facebook.png twitter.pngYouTube