Agenda orgelconcerten 2020youtube.png

Om in deze donkere tijd richting kerst een lichtpuntje te bieden, organiseert Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk zondagavond 13 december een concert met muziek voor advent en kerst, uitgevoerd door koperblazers van het Residentie Orkest (RO Brass) en organist Geerten van de Wetering (GvdW). Deze concerten zijn alleen nog maar per livestream te volgen.

Tijdens de laatste vier dagen van het jaar, van 28 t/m 31 december, voert organist Geerten van de Wetering een bijzondere vierdaagse uit in de Kloosterkerk. Verdeeld over vier concerten, dagelijks van 12.45 – 13.15u, voert hij de kerstcyclus La Nativité du Seigneur van Olivier Messiaen uit, aangevuld met andere orgelwerken voor de kersttijd. Door de cyclus te verdelen over vier korte concerten, is het ondanks de beperkingen van 30 personen publiek toch mogelijk veel mensen in de gelegenheid te stellen live een concert bij te wonen, juist nu veel concerten geen doorgang zullen kunnen vinden

Voor slechts €5 en met reservering vooraf kan een plaats worden verkregen. Voor elk concert geldt: maximaal 30 personen, en OP = OP.

Meer info over deze concerten en de programma's, zie hier.

De orgelconcerten van de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk worden georganiseerd in samenwerking met het Haags Orgel Kontakt.

Er zijn momenteel geen concerten in deze categorie.

De programma's van de concerten die reeds hebben plaatsgevonden vindt u het archief.