Agenda orgelconcerten 2020

GEANNULEERD: zondag 13 december 2020, 19.00u

Integrale uitvoering van de kerstcyclus La Nativité du Seigneur (Olivier Messiaen) door Geerten van de Wetering (orgel), met kleuranimaties/audiovisuele performance op het orgel door Marcel Wierckx (audiovisueel kunstenaar). Ervaar een bijzondere wereld van klank en kleur aan de hand van Messiaens kerstcyclus!

Dit concert is vanwege de Corona-maatregelen uitgesteld naar 2021. Nadere info over de nieuwe datum volgt. Als alternatief wordt dit jaar onder de titel 'Met Messiaen het jaar uit!' de gehele cyclus La Nativité du Seigneur alsnog uitgevoerd, verdeeld over vier pauzeconcerten van 28 t/m 31 december (12.45 - 13.15u) aangevuld met andere orgelwerken voor de kersttijd. Door de cyclus te verdelen over vier korte concerten, is het ondanks de beperkingen van 30 personen publiek toch mogelijk veel mensen in de gelegenheid te stellen live een concert bij te wonen, juist nu veel concerten geen doorgang zullen kunnen vinden.

Voor slechts €5 en met reservering vooraf kan een plaats worden verkregen. Voor elk concert geldt: maximaal 30 personen, en OP = OP.

Binnenkort kan hiervoor worden gereserveerd.

Meer info over deze concerten en de programma's, zie hier.

De orgelconcerten van de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk worden georganiseerd in samenwerking met het Haags Orgel Kontakt.

De programma's van de concerten die reeds hebben plaatsgevonden vindt u het archief.