Programma woensdag 2 december 2015

Dutch Art Works Ensemble: Hanna Lindeijer (barokhobo), Femke Huizinga (barokviool), Kim Stockx (barokfagot), Edoardo Valorz, orgel

  • Aanvangstijd: 12:45 uur
  • Locatie: Kloosterkerk

Programma On the Edge

J.F. Fasch (1688-1758)

Triosonate in Es:

Andante, Allegro, Largo, Allegro

C. Schaffrath (1709-1763)

Triosonate in g:

Allegro, Largo, Presto

Informatie over de uitvoerende(n)

dutch art works

Het Dutch ArtWorks ensemble  is een bruisend, levendig gezelschap, met drie pittige Hollandse dames in de kern. De musici spelen op historische instrumenten en brengen met verve hun geliefde barokmuziek. Korte mondelinge toelichtingen tijdens de concerten onthullen de geheimen van de expressiviteit van barokmuziek. De composities worden daarmee in een bijzonder perspectief geplaatst, hetgeen een waardevolle toelichting vormt voor de concertervaring.

De musici studeerden aan conservatoria in Den Haag en/of Utrecht en hebben allen een brede en grondige opleiding genoten bij gerenommeerde musici (Jacques Ogg, Donna Agrell, Wouter Verschuren en Alberto Grazzi, Heiko ter Schegget, Frank de Bruine, Antoinette Lohmann, Lucia Swarts en Jaap ter Linden). De leden van Dutch ArtWorks zijn ervaren spelers, zowel op het gebied van kamermuziek als in het orkestspel. Ze speelden nationaal en internationaal onder andere met: het Orkest van de 18e Eeuw, Musica Amphion, European Union Baroque Orchestra, Nederlandse Bach Vereniging, Residentie Bachorkest, La Ritirata en het Arcade Ensemble.

 

 

Dit programma is ook in PDF-formaat beschikbaar.