Programma woensdag 18 november 2020

GEANNULEERD! Concordi Musici Leonard Kwon (blokfluit), Noyuri Hazama (viool), Josep Casadella (fagot), Edoardo Valorz (klavecimbel)

  • Aanvangstijd: 12:45 uur
  • Locatie: Kloosterkerk

Programma 

Dit concert is helaas geannulleerd vanwege de strenger corona maatregelen.

Er is daarom ook geen livestream.

Wij hopen begin december weer een concert voor u te verzorgen inclusief livestream

Informatie over de uitvoerende(n)

Leonard Kwon LeonardKwon.png begon met piano en blokfluit spelen toen hij acht jaar oud was. Hij studeerde musicologie en klavecimbel aan het National University College of Music in Seoul. Hij heeft zijn masterdiploma blokfluit (oude muziek) behaald aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Als solist is hij meerdere malen op tournee geweest met het JK ensemble en Colegium Musicum Hanyang, waarmee hij Vivaldi en Telemann concerten opvoerde. Hij heeft gespeeld in de KunHo Art Hall bij het klassieke grenzen serie's project, waar hij Bach en Yun als ook moderne elektronisch-akoestische improvisaties heeft uitgevoerd. Hij heeft ook het Ensemble Mattheson opgericht om vroege blokfluitconsort muziek op te voeren. Leonard heeft ook vele prijzen gewonnen, waaronder de eerste prijs bij de Montreal International Recorder Competition in 2009, de prijs voor de beste interpretatie van het verplichte moderne werk uit Montreal en de derde prijs bij de Moeck/SRP International Recorder Competition.
 
Edoardo ValorzEdoardoValorz.jpg, Klavecinist en organist. Geboren in Italië, heeft orgelles gehad bij W. van de Pol. Na het gymnasium heeft hij lessen gehad in musicologie en begon klavecimbel te studeren bij P. Marisaldi in Vicenza, waar hij zijn bachelor diploma heeft gehaald. Hij heeft ook masterclasses klavecimbel gevolgd van L. Guglielmi en M. Radulescu, en voor orgel heeft hij masterclasses gevolgd van G. Gnann. Hij heeft verschillende concerten gespeeld in Italië en andere landen in Europa, solo op orgel en klavecimbel en met barokorkesten en ensembles. Hij heeft onder dirigentschap van T. Koopman, C. Hogwood, A. Bernardini gespeeld. In 2007 won hij een prijs voor Basso Continuo -spel bij het G.Gambi klavecimbel concours in Pesaro. Hij beëindigde zijn masters bij T. Koopman, T. Mathot aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Noyuri Hazama is aNoyuri Hazama.jpg violin player gratuated in 2010 First ranking of “Toho Gakuen School of Music” in Tokyo. Currently studying the Baroque Violin under guidance of Mr. Ryo Terakado at “The Royal Conservatoire Den Haag”, she has performed throughout Europe and Asia.

Member of “Classical Players Tokyo” and “Bach Collegium Japan”, she is also concertmistress of “Majora Canamus Tokyo”. From 2007, she performed annually for “La folle Journée au Japon”. The different projects in wich she participates have notably enabled her to played with Werner Hink, Antony Spiri and principal players of the Vienna Phiharmonic Orchestra at “Kusatsu International Summer Music Festival”, for “the Master pieces album” of NHK broadcast in 2011, Violin Recital with Masato Suzuki. In 2013, she played with Kuijken familly and Mr. Robert Kohnen at “Fukuoka early music festival. She also won Third Prize in “The All Japan Students’s Music Competition”(2003) and First Prize in “Japan-German Exchange Festival (2004). Noyuri had the opportunity to play with Mr. Frans Bruggen and members of Orchestra of the Eighteenth Century” in 2014. In 2015 she will play at BBCProms as a Academy of “The Orchestra of the Age of Enlightenment”.

Josep Casadella Josep Casadella.jpg(1987) werd geboren in Figueres (Catalonië, Esp) en begon al op jonge leeftijd met een fagotstudie in zijn geboortestad waar hij les kreeg van Sara Sara Parés. Later zette hij zijn studie voort aan l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) waar hij fagotles ontving van David Tomàs.
Hij nam masterclasses bij fagottisten als Klaus Thunemann, Francisco Alonso (solist van het Orquesta Sinfónica de Madrid), Vicente Alario (Orquesta Sinfónica de RTVE), Guillermo Salcedo (prefessor het Conservatorium van Salamanca en Lyceum Barcelona), Salvador Sanchis (solist van het Orkest van het Palau de les Arts in Valencia), Patrick de Ritian (solist van het Vienna Symphony Orchestra) en Silvia Coricelli (solist van het Orquestra Symfónica de Barcelona, OBC).
In de laatste jaren specialiseert hij zich in het bespelen van de barokfagot bij Josep Borras (huidige directeur van ESMuC).
Zijn muzikale belangstelling gaat uit naar het spelen van zowel oude- als nieuwe muziek en zelfs jazz op de zowel oude als nieuwe instrumenten. Hij doet dit zowel als solist als in kamermuziekensembles en orkesten.