Corona richtlijnen

De volgende richtlijnen zijn van toepassing bij het bezoeken van concerten tijdens corona:

U dient zich per concert aan te melden.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels heeft gelezen en dat u zich eraan zult houden.

1. Wij zijn verplicht voor deze concerten een reserveringssysteem te hanteren.

2. Het aantal zitplaatsen per concert is in augustus nog beperkt tot 30 personen. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het benodigde aantal tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kunt zitten.

3. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Kloosterkerk via de hoofdingang en op vertoon van de bevestigingsmail van uw ticket op bijvoorbeeld een smartphone, of een uitgeprinte reservering. Het bijwonen van de concerten zonder ticket is helaas niet mogelijk.

4. Uw naam en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na het concert bewaren en aansluitend vernietigen.

5. Wij volgen voor deze concerten de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Kloosterkerk. Wij vragen u daarom bijzonder aandacht te geven aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot één huishouden; in dat geval mag u naast elkaar zitten. U moet dat bij uw reservering al wel hebben aangegeven: zie punt 2

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak, dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats het concert kan bijwonen.

c. Heeft u door uw leeftijd of gezondheidstoestand een verhoogd risico bij besmetting met het virus, dan adviseren wij u dringend om niet naar de concerten te komen.

d. Wij vragen u vóór uw komst naar de Kloosterkerk uw handen zorgvuldig te wassen. De toiletten van de kerk zijn gesloten.

e. Per 1 december is het verplicht om in een openbare ruimte een mondkapje te dragen tot aan het moment dat u een vaste plaats hebt ingenomen. Dan kan het mondkapje af. Bij het verlaten van de ruimte dient u deze weer voor te doen.

Vóór u de kerk binnenkomt wordt er gevraagd naar uw gezondheidstoestand en of u gereserveerd hebt. Bij binnenkomst wordt uw reservering gecontroleerd en zal u door één van onze vrijwilligers een plaats worden gewezen; u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop van het concert dient u deze weer te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee te nemen naar uw plaats. U zit met 3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Na afloop blijft u zitten totdat u gevraagd wordt de kerk te verlaten.Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen. Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om in de kerk na te blijven praten.