Over de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk

De Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk is opgericht in 1985. Het bestuur gevormd door zeven leden: de functie van voorzitter wordt bekleed door Jos Haslinger, Edward Kuijper is als secretaris aangesteld, Jan van Nouhuys neemt als penningmeester de financiën voor zijn rekening. Geerten van de Wetering, de vaste organist van de Kloosterkerk, fungeert als artistiek adviseur. Het bestuur wordt gecompleteerd door John de Goede en Jakob Jager. De contactinformatie van de bestuursleden vindt u hier.

Doelstelling

Rubato AppassionatoDe Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk organiseert en stimuleert activiteiten die betrekking hebben op de kunst, in het bijzonder op het gebied van muziek. De sfeervolle en monumentale Kloosterkerk vormt voor deze activiteiten het centrale podium en historisch decor. De pauzeconcerten nemen een belangrijke plaats in binnen het werk van de Stichting. In de programmering daarvan wordt gestreefd naar een gevarieerd muziekaanbod van hoge kwaliteit, waarbij vaak getalenteerde, veelal jonge musici optreden

Steun de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk

Indien u bovenstaand doel financieel wilt steunen is dit mogelijk door uw bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL65 INGB 0000 6064 58 ten name van de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk te 's Gravenhage. Ook kunt u zich opgeven als donateur: klik hier. Bij voorbaat dank daarvoor!

Sponsors en geldverstrekkers

De Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk wordt financieel ondersteund door Fonds 1818, het Haags Orgel Kontakt, de donateurs en andere particuliere giften.

Sponsors Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk

Statuten

De statuten van de Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk zijn ook te vinden op deze website: klik hier.

Jaarverslag

Voor het jaarverslag over het jaar 2017: klik hier.