Kunstcentrum Kloosterkerk nu ook op Twitter en Facebook

Geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017
Natuurlijk wil het Kunstcentrum Kloosterkerk er alles aan doen om de activiteiten in de spotlights te zetten. Dat deden we natuurlijk al met onze folder, de posters en de website, maar vanaf nu ook op Twitter en Facebook. Gaat u ons volgen? Nodig ook een vriend(in) uit!

Website Kunstcentrum Kloosterkerk is vernieuwd

Geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017
Een mooi moment voor het Kunstcentrum Kloosterkerk! Op 10 oktober is een nieuwe versie van onze website online gegaan. Het voelt nog steeds vertrouwd, maar het geheel is toch frisser en eigentijdser geworden. De website is nu ook geschikt voor tablets en mobiele telefoons, waarmee een flinke stap vooruit is gezet. Het re-design en de technische realisatie zijn verzorgd door Cubique Internetdiensten uit Den Haag.

Nieuwe folder van de serie pauzeconcerten seizoen 2017/18 is digitaal beschikbaar

Geplaatst op maandag 24 juli 2017
Vanaf vandaag is de folder voor het nieuwe seizoen verkrijgbaar, onder meer in de Kloosterkerk. De folder is ook als te downloaden: klik hier.