Cd Geerten van de Wetering

Tijdens het pauzeconcert van 29 augustus heeft Geerten van de Wetering zijn eerste cd getiteld '1918 - Organ music from a new era' gepresenteerd. Hij is te beluisteren op het Marcussen & Son orgel (1966) in de Kloosterkerk. Zie hier voor meer (bestel) informatie.

Nieuws

Nieuwe folder van de serie pauzeconcerten seizoen 2018/19 is digitaal beschikbaar

Vanaf woensdag 29 augustus is de folder van het nieuwe seizoen verkrijgbaar, onder meer in de Kloosterkerk. De folder is ook als pdf te downloaden: klik hier

Geerten van de Wetering wint “Haarlem”

Het Kunstcentrum feliciteert zijn artistieke adviseur en organist Geerten van de Wetering met het winnen van het Haarlems improvisatieconcours. Uit 8 kandidaten in 3 rondes won hij de eerste prijs. Dit betreft zowel de jury- als de publieksprijs. Voor meer informatie klik hier.

Kunstcentrum Kloosterkerk nu ook op Twitter en Facebook

Geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017
Natuurlijk wil het Kunstcentrum Kloosterkerk er alles aan doen om de activiteiten in de spotlights te zetten. Dat deden we natuurlijk al met onze folder, de posters en de website, maar vanaf nu ook op Twitter en Facebook. Gaat u ons volgen? Nodig ook een vriend(in) uit!

Website Kunstcentrum Kloosterkerk is vernieuwd

Geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017
Een mooi moment voor het Kunstcentrum Kloosterkerk! Op 10 oktober is een nieuwe versie van onze website online gegaan. Het voelt nog steeds vertrouwd, maar het geheel is toch frisser en eigentijdser geworden. De website is nu ook geschikt voor tablets en mobiele telefoons, waarmee een flinke stap vooruit is gezet. Het re-design en de technische realisatie zijn verzorgd door Cubique Internetdiensten uit Den Haag.